Freifrau

Het Belgische merk van zitmeubelen Durlet is ook reeds bijna drie decennia een vaste waarde bij Meubelen Lerouge. Wist u trouwens dat u in onze meubelwinkel in Kortrijk de meest uitgebreide Durlet collectie van de hele regio kunt bewonderen? Kom gerust eens proefzitten in onze meubel showroom en overtuig uzelf van de vele kwaliteiten die Durlet te bieden heeft.

Durlet - Evita

Durlet zitmeubelen doen geen toegeving op vlak van kwaliteit

Hoogwaardig textiel en de beste leersoorten afkomstig van de meest gereputeerde leerlooierijen in Europa worden bij Durlet met Belgisch vakmanschap verwerkt tot een uniek zitmeubel. Relatief kleine productievolumes staan hierbij borg voor exclusieve creaties, maar ook voor zitcomfort en een uitgekiende ergonomie.

Alles begint reeds in de ontwerpfase waar diverse keuzes gemaakt worden die hier een invloed op hebben. Bij elk nieuw zitmeubelontwerp wordt tijdens de ontwikkelingsfase in samenspraak met de designer immers vastgelegd hoe de Durlet zitmeubelen later opgebouwd zullen worden.

Linteloo

Bij Durlet gaat ambacht hand in hand met high-tech

Durlet maakt er steeds een punt van ambachtelijk vakmanschap en moderne technologie te verzoenen tijdens de productie van zijn zitmeubelen. Durlet automatiseert en industrialiseert waar mogelijk, maar enkel ter ondersteuning en versterking van het handwerk en de knowhow, niet ter vervanging of verschraling. Telkens weer met dat ene doel voor ogen: een zitmeubel creëren met een optimaal zitcomfort. Durlet zitmeubelen kunnen bovendien gepersonaliseerd volgens de wensen, smaak en behoeften van de klant.

Duvivier

Durlet zitmeubelen, een verheerlijking van het design

In onze meubelwinkel te Kortrijk kunt u met eigen ogen vaststellen welk belang Durlet hecht aan het design van zijn zitmeubelen. Design is de kern van hun bestaan. Design slaat niet enkel op de esthetiek, maar is ook het bindmiddel tussen esthetiek, comfort en kwaliteit.

Goed design gaat bij Durlet niet enkel om het visueel aspect, maar wordt bepaald door de belangrijke keuzes die gemaakt worden bij het ontwikkelen en definiëren van een zitmeubel. En dit zowel op technisch en constructief niveau, als op vlak van ergonomie, productie en esthetiek.

Modellen
Salons: Tessin, Ticino, Eviva, Lima, Manta
Stoelen: Max, Messeyne
Relax: Dayton, Largo

Bezoek onze showroom

Open: 10u – 12u30  en 14u – 18u30
Zaterdag: 14u – 18u30 | Zondag: 15u – 18u30
Woensdag: gesloten | Ook op afspraak