fbpx

Team7

Het is intussen ook al weer 10 jaar geleden dat we de eerste, pure meubelcollecties van Team7 in onze meubelwinkel in Kortrijk mochten verwelkomen. Het Oostenrijkse merk werkt met de beste designer ter wereld: De natuur. Ze combineren strakke met organische vormen en mengen daarbij op een verrassende manier natuurlijk hout met diverse andere materialen tot duurzame pareltjes van hedendaags meubeldesign.

A tree story

De bedrijfsvisie van Team7 laat niets aan duidelijkheid te wensen over: natuur, design en techniek met elkaar verbinden tot unieke meubels met ziel en karakter. Tal van internationale awards bewijzen intussen dat dit een goede keuze was. In 1959 werd het merk uit de grond gestampt en bleef tot op de dag van vandaag volhouden aan de initiële duurzaamheidsvisie. Sinds 2006 is Georg Emprechtinger de enige eigenaar. Deze telg uit een plaatselijke familiale houtzagerij is geworteld in de streek en koestert van kindsbeen af een bijzondere band met hout.

Meubeldesign uit het juiste hout gesneden

Team7 ontwerpt en produceert massiefhouten meubelen voor elke woonruimte, van keuken over eetkamer, woon- en slaapkamer tot en met kinderkamer. Hierdoor dragen de ontwerpen en producten bij tot een rustgevende synergie in de hele woning.

Meubelontwerpen van Team7 volgen de natuurlijke, vaak organische lijnen en vormen van het hout. Het hout zelf is trouwens afkomstig uit een eigen bos van 74 ha, wat alvast noopt tot spaarzaamheid en respect voor de natuur.

Leven en ontspannen met een natuurlijke toets

Tafels, stoelen, zitbanken en kasten van Team7 in natuurhout vormen de eetruimte om tot een plek om te genieten. Tafels en stoelen kunnen naar hartenlust gecombineerd worden. Innovatieve uittrektafels brengen flexibiliteit in het leven van alledag, samen met de ergonomisch doordachte stoelen en banken van een eersteklas zitcomfort. Functionele meubelen bieden zowel handige bergruimte als een plek om decoratieve hebbedingetjes uit te stallen.

Uw leefruimte wordt een oase van rust door de tijdloze uitstraling van de meubelstukken uit zuiver natuurhout. Team7 brengt rust in de woning en biedt duurzame oplossingen voor salonmeubilair of thuiswerkplekken, wanden en boekenkasten, tv-meubelen, salon- en bijzettafels… met bedieningscomfort in het achterhoofd. Daarbij biedt Team7 maatwerk zonder meerprijs. Alle natuurhouten oppervlakken werden met zuivere natuurolie veredeld voor een langdurige bescherming en een gezond binnenklimaat. Ontdek de natuurvisie van Team7 in de showroom van Lerouge Meubelen in Kortrijk.

Lerouge Meubelen ©
Met ontworpen door Momentum Marketing