fbpx

Rolf Benz

Bij Lerouge Meubelen zijn we bijzonder trots om sinds september 2018 dit prestigieuze Duitse merk van zitmeubelen te mogen vertegenwoordigen.
Ontspanningsmeubilair zoals ze het zelf noemen, afkomstig uit het stadje Nagold aan het zwarte Woud. Sinds ‘Addiform’, de eerste opmerkelijke Rolf Benz collectie uit 1964, is het iconische merk intussen 60 jaar jong geworden en wordt het in 50 landen verdeeld.

Rolf Benz
Rolf Benz - RB 383

Onze Rolf Benz bestsellers

Gevestigde waarden: Ego, Cara, Mera
Succesvolle nieuwkomers: Nuvola, RB 562, RB 8290

> Lopende actie bekijken

Rolf Benz - RB 965

Meer dan ooit toonaangevend en spraakmakend

De zitmeubelen van Rolf Benz wisten steeds perfect de geest van de tijd te vatten. Met iconische collecties als ‘Addiform’ en ‘Pluriform’ in de jaren zestig, de ‘Siësta’ zitzak in de jaren zeventig, de zitbanken ‘4500’ en ‘6500’ in de jaren tachtig. Diezelfde geest van spraakmakend design zet zich verder tot op de dag van vandaag.

Wat de computerindustrie deed met steeds dunnere flatscreens, doet Rolf Benz voor de meubelindustrie: heldere vormen en slanke lijnen voeren de boventoonIndividualiteit en elegantie bepalen meer dan ooit de collecties.

Rolf Benz - Mera

Made in Germany, te koop in Kortrijk

Van bij de start heeft Rolf Benz het kwaliteitslabel ‘Made in Germany’ zonder toegevingen weten toe te passen op de productie van het hedendaagse zitmeubel. De Duitse nieuwkomer in onze meubel showroom te Kortrijk staat klaar om zich door u te laten ontdekken. Ga de confrontatie aan en laat u verleiden door deze opmerkelijke combinatie van eigenzinnig design en tijdloze duurzaamheid.

Lerouge Meubelen ©
Met ontworpen door Momentum Marketing