fbpx

Leolux

Wist je dat Lerouge Meubelen een van de meest ervaren Leolux-dealers uit de regio is? Het gerenommeerde merk is een gevestigde waarde in de meubelwereld. We zijn dan ook trots dat we de collectie al meer dan 35 jaar in ons ‘design center’ mogen verdelen. Wie op zoek is naar kwaliteitsvolle meubelen met een hoek af, zit bij Leolux letterlijk en figuurlijk goed.

Leolux Bellice en Leolux Caruzzo
Leolux Flint

Eigenzinnige meubelen

Voor z’n creatieve en eigenzinnige ontwerpen werkt het Nederlandse merk samen met nationale en internationale freelance designers. De (hoek)zetels, fauteuils, eetkamers, salontafels en poufs zijn van de hand van topdesigners als Edward van Vliet, Hugo de Ruiter en Frans Schrofer. Een sterk staaltje vakmanschap!

Over hun eye-catchers – bv. de sofa’s BelliceBora Balanza en Flint – geven we je in onze showroom in Kortrijk met plezier het nodige interieuradvies.

Leolux Tampa Rego

Meubelen van wereldkwaliteit, dicht bij de deur

Wanneer je voor een Leolux meubel kiest, haal je een echt kunstwerk in huis. Het bekendste model? Dat is met voorsprong de ‘Pallone’. Deze award-winning fauteuil werd in 1989 ontworpen, maar heeft nog niets van zijn glans verloren. Ook de Scylla, Volare en Caruzzo zijn graag geziene prijswinnende modellen in onze showroom!

Voelen, zien en beleven

Leolux ontwerpt gedurfde meubels die nog eens zeer comfortabel zitten ook. Bovendien kan je elk stuk perfect combineren met de rest van de collectie. Een andere kleur, bekleding, afwerking, stiksel of onderstel? Geen probleem. Bij Lerouge Meubelen vind je uiteenlopende modellen.

Test het comfort, ruik het edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen in onze showroom in Kortrijk

Leolux - Scylla
Lerouge Meubelen ©
Met ontworpen door Momentum Marketing