fbpx

Leolux

Wist je dat Lerouge Meubelen een van de meest ervaren Leolux-dealers uit de regio is? Leolux is een gevestigde waarde in de meubelwereld. We zijn dan ook trots dat we het gerenommeerde merk al meer dan 35 jaar in ons ‘design center’ mogen verdelen. Wie op zoek is naar kwaliteitsvolle meubelen met een hoek af, zit bij Leolux letterlijk en figuurlijk goed.

Leolux Bellice en Leolux Caruzzo

Onze Leolux bestsellers

Hoeksalons: Bellice, Flint
Salons: Bora Balanza, Mayon, Nardo
Fauteuils: Caruzzo, Pallone, Scylla
Tafels & stoelen: Columna, Talos

Leolux Flint

Eigenzinnige meubelen van Leolux

Voor z’n creatieve en eigenzinnige ontwerpen werkt Leolux samen met nationale en internationale freelance designers. De (hoek)zetels, fauteuils, eetkamers, salontafels en poufs van het Nederlandse merk zijn van de hand van topdesigners als Edward van Vliet, Hugo de Ruiter en Frans Schrofer. Een sterk staaltje vakmanschap!

Over de eye-catchers van Leolux – bv. de sofa’s BelliceBora Balanza en Flint – geven we je in onze showroom in Kortrijk met plezier het nodige interieuradvies.

Leolux Tampa Rego

Meubelen van wereldkwaliteit, dicht bij de deur.

Wanneer je voor een Leolux meubel kiest, haal je een echt kunstwerk in huis. Het bekendste model van Leolux? Dat is met voorsprong de ‘Pallone’. Deze award-winning fauteuil werd in 1989 ontworpen, maar heeft nog niets van zijn glans verloren. Ook de Scylla, Volare en Caruzzo zijn graag geziene prijswinnende modellen in onze showroom!

Voelen, zien en beleven: kom een Leolux testen bij Lerouge Meubelen

Leolux ontwerpt gedurfde meubels die nog eens zeer comfortabel zitten ook. Bovendien kan je elk stuk perfect combineren met de rest van de collectie. Een andere kleur, bekleding, afwerking, stiksel of onderstel? Geen probleem. Bij Lerouge Meubelen vind je uiteenlopende modellen van Leolux.

Test het comfort, ruik het edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen in onze showroom in Kortrijk

Leolux - Scylla
Lerouge Meubelen ©
Met ontworpen door Momentum Marketing