fbpx

Jori

Reeds 40 jaar verdelen we bij Lerouge Meubelen in Kortrijk de tijdloze en klassevolle zitmeubel collecties van Jori. Lerouge Meubelen in Kortrijk werd in 2014 zelfs bekroond met de prestigieuze Jori Premium Dealer Award. Deze erkenning onderstreept onze klantgerichte service en uitmuntende productkennis.

Jori - Tigra & Rapsody

Zitcomfort op maat van elke gebruiker

Jori is een Belgisch topmerk met productie in West-Vlaanderen. Ze wijken nooit af van hun kernwaarden: innovatie, design, zitcomfort en kwaliteit. Het merk is uitgegroeid tot dé specialist in zetels, salons en relaxzetels met een hoge toegevoegde waarde. De Jori sofa’s en relaxzetels zijn uniek in de meubelmarkt dankzij hun ver doorgedreven personalisatiemogelijkheden: verstelbare rug- en armleuningen, aanpasbare zithoogtes en een uniek relaxmechanisme. Kom de collectie gerust even uittesten in de showroom in onze meubelwinkel in Kortrijk.

Internationaal geroemd en bekroond meubeldesign

Het streven naar het hoogste niveau van zitcomfort en de passie voor design heeft bij Jori geleid tot een unieke collectie zitmeubelen en relaxzetels die internationaal bijzonder in de smaak vallen en hun plaats verworven hebben in de meest exclusieve interieurs. Hun zitmeubelen worden geproduceerd in de fijnste ledersoorten en de meest exclusieve stoffen. Ambacht en vakmanschap worden hiervoor gecombineerd met technische innovatie. Voor de unieke en herkenbare stijl werkt het merk samen met designers die internationaal hun sporen verdiend hebben.

Jori zitmeubelen verdienen een prominente plaats in uw interieur

Ontwerpers en vakmensen bij Jori weten onderhand heel goed welke vereisten nodig zijn voor de beleving van een optimaal zitcomfort. Hun design is afgestemd op het lichaam en de beste zithouding. Elementen zoals zittingen en arm- of rugleuningen kunnen perfect bijgesteld worden tot ze perfect harmoniëren met lichaam en zithouding van de gebruiker. Ook door hun opvallend maar tijdloos design verdienen deze zitmeubelen een prominente plaats in uw interieur.

Lerouge Meubelen ©
Met ontworpen door Momentum Marketing