fbpx

Jori

Reeds 40 jaar verdelen we bij Lerouge Meubelen in Kortrijk de tijdloze en klassevolle zitmeubel collecties van Jori. Lerouge Meubelen in Kortrijk werd in 2014 zelfs bekroond met de prestigieuze Jori Premium Dealer Award. Deze erkenning door Jori onderstreept onze klantgerichte service en uitmuntende productkennis.

Jori

Onze Jori best sellers

Hoeksalons: Tigra, Longueville, Oryx
Salons: Linea, Angel, Glove
Relaxen: Yoga, Brainbuilder, Symphony

Jori biedt zitcomfort op maat van elke gebruiker

Topmerk Jori is een echt familiebedrijf dat niet afwijkt van zijn kernwaarden: innovatie, design, zitcomfort en kwaliteit. Jori is uitgegroeid tot dé specialist in zetels, salons en relaxzetels met een hoge toegevoegde waarde. De Jori sofa’s en relaxzetels zijn uniek in de meubelmarkt dankzij hun ver doorgedreven personalisatiemogelijkheden: verstelbare rug- en armleuningen, aanpasbare zithoogtes en een uniek relaxmechanisme. Kom alles gerust even uittesten in de showroom van onze meubelwinkel in Kortrijk.

Jori staat voor internationaal geroemd en bekroond meubeldesign

Het streven naar het hoogste niveau van zitcomfort en de passie voor design heeft bij Jori geleid tot een unieke collectie zitmeubelen en relaxzetels die internationaal bijzonder in de smaak vallen en hun plaats verworven hebben in de meest exclusieve interieurs. Jori zitmeubelen worden geproduceerd in de fijnste ledersoorten en de meest exclusieve stoffen. Ambacht en vakmanschap worden hiervoor gecombineerd met technische innovatie. Voor de unieke en herkenbare stijl werkt Jori samen met designers die internationaal hun sporen verdiend hebben.

Jori zitmeubelen verdienen een prominente plaats in uw interieur

Ontwerpers en vakmensen bij Jori weten onderhand heel goed welke vereisten nodig zijn voor de beleving van een optimaal zitcomfort. Hun design is afgestemd op het lichaam en de beste zithouding. Elementen zoals zittingen en arm- of rugleuningen kunnen perfect bijgesteld worden tot ze perfect harmonieren met lichaam en zithouding van de gebruiker. Ook door hun opvallend maar tijdloos design verdienen de zitmeubelen van Jori een prominente plaats in uw interieur.

Lerouge Meubelen ©
Met ontworpen door Momentum Marketing